Selecteer een pagina

Vacature

Medior Campagne Master

Goed nieuws voor alle ondernemende creatievelingen die niet genoeg kunnen krijgen van gave startups en groei ondernemingen! CampagneMasters groeit en wij hebben weer top talent nodig die zin heeft om aan de slag te gaan met verhalen, socials, fotografie en prachtige marketingmiddelen. 

Versterk ons team en zorg met jouw talent dat onze klanten gaan groeien.

 

Wat ga je doen?

Je bent een echte doener en gelooft niet zo in die eindeloze marketing praat. Als CampagneMaster heb jij je eigen klanten waarvoor je verantwoordelijk bent. Bij het eerste gesprek met de klant ga je samen een plan maken met één of meerdere CampagneMasters producten. Kunnen wij de klant niet helpen, dan zeggen wij dat gewoon. Dagelijks zorg je ervoor met jouw creativiteit dat socials, flyers en  andere producten worden gemaakt. Jij verteld het verhaal van de ondernemer en helpt hem om zijn doelen te behalen. Je staat er niet alleen voor, elke week starten wij met een gezamenlijke meeting zodat jij jouw hulpvraag aan het team kan stellen. Samen staan wij sterk.

 

Toolkit

Je bent een echte creatieve marketeer, met minimaal 3 jaar ervaring, die graag zijn handen uit zijn mouwen steekt. Jij bent in staat om bedrijven naar een next level te brengen. Je bent goed in zelfstandig werken, je zoekt iets op als je het niet weet en je bent niet bang om je collega’s te vragen.

  • Je hebt minimaal hbo-werk- en -denkniveau.
  • Je hebt de icoontjes Ps, Ai, Id veelvoudig aangeklikt.
  • Je kent de mogelijkheden van digitale kanalen als social, display en e-mail.
  • Jij kan een marketing / content strategie maken.
  • Je bent een kei in het schrijven van Nederlandse en Engelse teksten.
  • Spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
  • Je kunt jouw werk presenteren, onderbouwen en verkopen aan de klant en aan collega’s.
  • Je kan zelfstandig werken.

Durf jij het aan?

Heb je een goede dosis humor, genoeg ervaring, een onuitputtelijke energie, zelfdiscipline en natuurlijk een portfolio waar we jaloers op kunnen zijn?

Werken bij Campagne Masters

Wij zijn geen traditioneel marketingbureau die met dure sessie’s en presentatie’s de klant vermoeien. Wij zijn een marketingbureau dat werkt aan betaalbare en concrete oplossingen voor startups en groei ondernemingen. Wij helpen hun verhaal aan de markt te vertellen en daarmee hun doelen te bereiken. Dat doen wij met slimme en creatieve abonnementen, pakketten of maatwerk.

Benieuwd geworden?

Bel direct 085 016 14 80 of stuur een bericht.